Aktuella skidskolor

Här nedanför hittar du de skidskolor vi just nu har planerade (hittar du inget så har vi ingen skidskola planerad just nu).

Skidskolorna är indelade i åldersgrupper och kunskapsnivå. Vi kommer bara lägga ut de skidskolor/nivåer där kurser är planerade. Klicka dig fram till önskad skidskola och gör en anmälan.

Ingen planerad skidskola för tillfället. Välkommen åter.

Skidskola på Hjortberget

Skidskola Instruktör

Skidskola för unga och äldre

I Hjortbergets skidskola får barn och unga (och även vuxna) möjlighet till en grundläggande utbildning i skidåkandets ädla konst. Många barn har tagit sina första skär i vår barnvänliga skidskolebacke, och kan sedan åka med upp till de ”riktiga” fjällen. Nu har vi dessutom lyckats få till en ny knapplift, vilket vi är mycket stolta och tacksamma för.

Så fort möjligheter ges, och här är vi beroende av snötillgång och tillgängliga instruktörer, så lägger vi ut information om vilka skidskolor och grupper vi kan genomföra. Vi försöker, så långt det är möjligt, att tillgodose önskemål och synpunkter.

Priset för en timmes lektion är 200 kronor. Vill man dessutom låna utrustning under lektionen, kostar det 50 kr extra, dvs totalt 250 kr. 

Nivåer skidskola Hjortberget

Vi har grupper i olika nivåer, och för att hitta rätt “nivå” har vi gjort följande indelning:

  • Nybörjare – Inga krav på förkunskaper men de mindre barnen måste kunna vara utan vårdnadshavare under hela lektionen.
  • Fortsättning – Kan åka lift, stanna och svänga lite.
  • Avancerat – Kan åka lift, stanna och svänga samt tycker om fart

Om du har frågor rörande skidskola så kontakta oss på via kontaktformuläret nedan.

Anmälan och betalning sker i skidboden på Hjortberget innan kurstillfällets start. Vi använder appen Q-Cloud i skidboden för att minska trängseln i skidboden. Har du anmält att ni behöver låna utrustning, så kom i god tid innan skidskolan startar så att vi hinner prova ut utrustningen till eleven.

  • Skidskola Hjortberget Oskarshamn Instruktörer
  • Skidskola Instruktör
  • Skidskola Hjortberget Oskarshamn Barn
  • Skidskola Instruktör
  • Skidskola Hjortberget Oskarshamn Barngrupp

Kontakta skidskolan

Läs vår Policy.