Boka stugan

Här kan du själv boka stugan i Hjortberget. Datum markerade med grönt är lediga datum. Stugan kostar 2000 kr att hyra per dygn.

Klicka i det datum du vill hyra, fyll i dina uppgifter och klicka på ”Skicka”. Stugan kommer då att reserveras, och efter att vår stugvärd granskat bokningen kommer din bokning att godkännas. Du kommer att få mail om detta, så var noga med att ange rätt e-postadress i formuläret nedan.

Stugvärd

Nathalie är stugvärd och henne når ni på nathalie@hjortberget.se om ni har frågor eller undrar något. Stugan bokas i normalfallet endast hela dygn (12.00 – 12.00). Observera för lördagsdygnet: under perioden då vi har tipspromenad, september-december och april/maj, att stugan skall vara städad och överlämnad kl. 09.00 på söndagen.

Förutsättningar

  • Du MÅSTE vara över 25 år för att få boka stugan.
  • Vi hyr inte ut till ungdomsfester av olika slag, födelsedagsfester med ungdomar. (18/20år etc. eller olika typer av studentfester). Stugan skall avbokas senast 7 dagar innan bokningstillfället per mail, annars debiteras hela summan 2 000 kronor.
  • Under vintermånaderna Januari, Februari och Mars hyr stugan vanligtvis inte ut på helgerna pga att den då är fik/värmestuga när backen är öppen.
Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
-
Tillgänglig
28
-
Bokad
28
-
Reserverad

Skidbacken Hjortberget

Den alpina delen av Hjortberget är just nu stängd. Vi återkommer med info så snart vi kan.