Skidskolan öppen för anmälan!

Nu har vi lyckats preparera skidskoleområdet i Hjortberget så att vi kan ha skidskolor till helgen som kommer. Vi planerar att genomföra skidskolor så mycket vi bara kan, och aktuella grupper och tider hittar du på vår hemsida. Vi är ju beroende av frivilliga krafter så antalet platser är begränsade.

Liften kommer att vara öppen enbart för skidskoleelever! Hjälp oss gärna att sprida detta! Det är bara den nedersta delen av Hjortberget (närmast liften) som är tillgänglig, och vi måste därför göra denna avgränsning.

I år använder vi ett helt nytt system för bokning, och vi hoppas att det ska fungera som tänkt. Skulle du ha problem, eller om något går fel, kan du alltid maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper jag dig.

Vi är alltid tacksamma för hjälp, så har du som förälder möjlighet att hjälpa våra elever, exempelvis i liften tar vi tacksamt emot din hjälp! Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har möjlighet att hjälpa till.

Alla tider och grupper hittar du på http://hjortberget.se/skidklubben/skidskola

Välkommen!

guldsponsorer

okg logo 200 oskarshamn
 jlm foreningslyftet 

Snösponsorer

ACE
Kuststaden
PRD Konsult
Intersport
Plåtsson
AB Papp 

sponsorer

Gustafssons Maskinuthyrning
Elajo
Lyft & Service
Tholmarks
Eaglerock
Bergstrands Röjartjänst AB 
LR
Sahara - Clevertouch
Peab
Screengruppen 
Design from Sweden 
Uppländska berg  
SKB