Antal meter insamlade just nu

Företag som stöttar oss!

Nu ska vi sätta Hjortberget på Vintersportkartan!

Nu kan du, som företagare, företagsledare eller privatperson, hjälpa Hjortbergets Skidklubb att förverkliga visionen om att göra skid- och rekreationsanläggningen Hjortberget till regionens största vintersportparadis.

För att köpa ett antal meter, gör så här:

Steg 1
Ladda ner pdf här! Fyll sedan i och skanna in.
Steg 2
Fyll i formuläret nedan och bifoga den inskannade pdf:en samt en logotype.


Du kan även använda fliken "Intresseanmälan" om du vill att vi kontaktar dig för mer information.

Liftprojektet

Tillsammans skapar vi ett aktivare Oskarshamn!
Hjortbergets Skidklubb har under ett par år arbetat med att installera snökanoner i backarna, och det arbetet är nu färdigt. Det innebär att vi dramatiskt kan förlänga skidsäsongen. Under säsongen 2016/2017 hade vi öppet vid hela 34 tillfällen, något som hade varit helt omöjligt om vi bara hade natursnö att tillgå.

Så, tack vare tusentals ideella arbetstimmar och stor hjälp från kommunen och näringslivet har vi nu möjlighet att tillverka snö, när moder Natur inte vill göra det själv.

Men, för att vi ska kunna ha en riktigt bra anläggning krävs en ny lift. Den befintliga liften togs i bruk i början av 1970-talet, och är både maskinellt och säkerhetsmässigt i stort behov av välförtjänt pension.

Nu drar vi därför igång vår kampanj för att finansiera en ny lift, och det är här vi hoppas att näringslivet i Oskarshamns kommun ställer upp och hjälper till.

Nu kan du, som företagare eller företagsledare, hjälpa Hjortbergets Skidklubb att förverkliga visionen om att göra skid- och rekreationsanläggningen Hjortberget till regionens största vintersportparadis.

LÄS MER I PDF HÄR -->

Företag som stöttar oss

Hitta hit